Vejhjælp kan være billigere end du tror0 Comment

Flere danske bilejere har i dag tilknyttet et vejhjælpsabonnement og mange af dem har i dag en for dyr løsning. Der findes dog på grund af høj konkurrence blandt landsdækkende og lokale assistance udbydere priser som er helt i bund og det kan derfor sagtens lade sig gøre at få et abonnement med priser ned til 49,- kr. Om måneden.

Hvorfor have vejhjælp?

Der er mange der stiller spørgsmålstegn til, hvorfor man bør have et abonnement på vejhjælp når bilerne i dag laves bedre end de gjorde få blot få år tilbage og i dag holder langt længere tid end hvad de ellers har gjort hidtil. Til dette kan man blot svare at, det forholder sig ligesom forsikringer, at man ikke ønsker at tegne disse, men kun indtil skaden er sket, og så er det for sent. I dag kan man som sagtens få en løsning til priser på så lidt om 50 kroner om måneden. Det kan sikre sig, at man hurtigt kan komme videre hvis der sker et uheld eller hvis bilen blot går i stå af den ene eller anden årsag. Se evt. nogle af disse abonnementer på vejhjælp https://billig-vejhjaelp.dk
Man må heller ikke tage fejl af, at bilerne i dag bliver bedre og af højere kvalitet og både kan mere og køre længere på litteren, hvilket alt sammen er rigtig godt. Når det så er sagt taler statistikken fra assistanceselskaberne for sig selv og det er faktisk sjældent i dag at der er tale om motorproblemer når der skal ydes vejhjælp. Det tidspunkter hvor selskaberne rykker ud oftest er blandt andet ved nedestående situationer.

Hvad kan der ske?

Punkteringer (typiske forekomst af uheld som behandles hos assistance selskaberne)
Hvis man løber tør for brændstof (Ordnes på stedet så man kan køre videre med det samme)
Uheld (sammenstød, fastkørsel og generelle skader der gør at man ikke kan køre videre)
For de meste ved disse situationer er det muligt for selskaberne at få bilen til at køre af sted fra assistancestedet med det samme igen og det sker faktisk overraskende i 9 ud af ti tilfælde. Det er typisk ved punkteringer at selskaberne rykker ud i dag og kan derfor nemt skifte hjulet så man igen kan køre videre. Ved større uheld og andre situationer hvor reparationer er nødvendigt, vil selskaberne sørge for, at bugsere bilen videre til det nærmeste autoriserede værksted eller andet værksted efter eget valg mod betaling hvis dette ønskes.

Autohjælp uden abonnement

Det kan være rigtig dyrt at få hjælp hvis man ikke har et abonnement på vejhjælp. Flere har desværre oplevet situationer hvor der har været rigtig dyrt at få vejhjælp når uheldet har været ude. Sådanne priser uden dækning løber normalt hurtigt op i flere tusinde kroner, især hvis der også er tale om bugsering af køretøjet til værksted. Det kan derfor godt betale sig, hvis man kører bil regelmæssigt at tegne et af de mange abonnementer der både i dag findes landsdækkende såvel som lokalt blandt man af landets autoforhandlere. Der findes også forhandlere som tilbyder gode løsninger når du køber bil hos dem. Blandt andet WW. Se evt. http://www.volkswagen.dk/da/service/sikker-paa-vejhjaelp.html#/din-tryghed/sikker-paa-vejhjaelp/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *