Tag på bilferie gennem USA0 Comment

For mange bilentusiaster er drømmen en bilferie gennem USA, og det er med god grund. USA er spækfyldt med fede biler, brede veje og smukke seværdigheder. At tage en tur over Atlanten til et stort og fremmed land kan imidlertid være meget intimiderende, og vi har derfor samlet et par tips til at få det bedste ud af turen.

Lej en bil

USA er på mange måder enhver bilists drøm med deres brede, lange veje gennem store ørkenområder. Det er dog besværligt, for ikke at sige umuligt, at få sin private bil med til mulighedernes land.

Med den rette planlægning er dette dog ikke mere end et bump på vejen. Se i stedet dette som muligheden for at køre i den bil, som du altid har drømt om. Lej den fra et af de utallige biludlejningsfirmaer i landet og oplev USA som det opleves bedst.

Da både lokale og turister gør stor brug af biludlejning er du garanteret en billig pris og god kvalitet. En stor og ny bil koster f.eks. ikke mere end 5000 kr. for 3 ugers leje.

Grundet de næsten ikke-eksisterende afgifter på biler i USA er både leje og køb af biler billigt, og du skal regne med at se både pickup trucks, sportsvogne og gamle klassikere komme modkørende. Dertil kommer, at amerikanerne i reglen kører langt bedre og mere sikkert end danskere. USA er alt i alt en drøm at opleve fra både lande- og motorvej.

Skriv dagbog

Ligegyldigt hvor mange man sidder i bilen, kommer man fra tid til anden til at sidde og stirre ud ad vinduet. Den amerikanske natur er nok spændende, men den er imidlertid også utroligt ensformig. Overvej derfor at begynde på en hobby, der kan udøves på bagsædet af en bil eller på et lille Amerikansk motel.

Det kan være alt lige fra at spille guitar til at lytte til den brummende motor på ens lejede amerikanerbil. Det kunne også være at skrive dagbog, hvilket er en god måde at generindre dagens hændelser på.

Er det den rigtige skriver og det rigtige omdrejningspunkt kan en dagbog endda blive interessant for en udefrakommende læser. Med en dagbog er det ingen sag at genfortælle både de sjove og de spændende øjeblikke.

Få et overblik på kortet

Med et så stort land som USA, er det vigtigt, at man får sig et overblik hjemmefra. Ellers kan man nemt komme til at kringle rundt på de mange lange veje.

Sæt dig i stedet ned derhjemme med kort og kuglepen og planlæg ruten. Sæt kryds de steder du ønsker at besøge og find derefter den nemmeste rute gennem dem. Mange vælger at tage Route 66 tværs gennem landet, men det betyder ikke, at den rute er sat i sten.

Med et kort ved hånden er du altid beredt. Du har endda friheden til at kunne tage den nærmeste omvej for at se solnedgangen eller bare lidt mere at den Amerikanske natur uden at fare vil i det store vejnetværk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *