Søg efter brugt bil det rigtige sted0 Comment

Livet er foranderligt og uforudsigeligt. Heldigvis. Denne foranderlig gør, at vi må ændre på vores tilværelse lejlighedsvis. For eksempel kan bilvalget blive sat på en prøve, når der er sker livsforandrelige episoder. Det kan være en familieforøgelse, så pladsen i den game 2-dørs ikke er tilstrækkelig. Omvendt kan det være at barnet er fløjet fra reden så man kan gå fra stationcar til 2-dørs. Årsagerne er utallige, men konsekvensen er den samme bilen skal udskiftes.

Der findes et utal af forskellige steder, man kan erhverve sig en ny brugt bil. Desværre er brugtvognsmarkedet også et marked, som retfærdigvis er omgivet af en del mistillid og skepsis. Der har været utallige sager i pressen og på nettet med suspekte og svindlende brugtvognshandlere. Det gør det svært som forbruger at finde en forhandler, man stoler på. Man kan selvfølgelig også overveje at undlade forhandleren og købe en brugtvogn direkte. Det er dog en farlig satsning idet, at der kun er kantstensgaranti, når man køber privat. Sælgeren har oplysningspligt vedrørende fejl og mangler. Men det er dig som køber, som skal bevise, at sælgeren rent faktisk vidste fejlene eksisterede, da du købte bilen. Dette kan være en svær bevisbyrde at løfte, om end nærmest umulige. Det gør det mindre attraktivt at handle bilprivat. Man kan også vælge at købe brugtbil hos en bilforhandler. Desværre er denne løsning en af de dyrere, for her betaler man også for eksempelvis klargøringstillæg på helt op imod 5.000 kroner. Så det kan være overordnet svært at finde ud af hvor man skal købe brugt bil henne.

Heldigvis findes der et brugbart alternativ, find det her. Her er det en respektabel sammenslutning i form af autopartner, som står for brugtbilssalget. Det gør, at du kan stole på de oplysninger du bliver givet og samtidig får du brugtbilen til en konkurrencedygtig pris. I og med, at Autopartner specialiserer sig i at lave biler er de eksperter i at vurdere den brugte bil. Da de har et velkendt brand og renomme er de ikke interesseret i at fortie oplysninger eller lave en hurtig handel. De har integritet, som gør, at du er i trygge hænder, når du skal handle brugt bil hos dem. Så tag et kig på linket overfor og se om du ikke bliver inspireret til at finde en ny brugt bil som kan opfylde netop dine behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *