Masser af fordele ved at lease bil0 Comment

Hvis du står på spring til at udskifte bilen, har du sikkert tænkt over, hvilken ordning du finder mest attraktiv. Selvom man har været vant til at købe nye eller brugte biler, kan der være masser af fordele i at lease fremover. Det får du mere af vide om i denne artikel.

Tiderne skifter, og informationerne er forskellige fra år til år. Sommetider hører vi, at det er oplagt at købe ny bil, fordi priserne virkelig er lave for tiden. Andre gange er det stik modsat, og det kan kun betale sig at købe brugte biler. En helt tredje mulighed er, at vi slet ikke skal have biler, fordi det er for dyrt. Og så er der den fjerde mulighed, som handler om at lease sin bil.

Sidstnævnte er faktisk blevet mere og mere populært i de senere år, og der er da også mange fordele forbundet med at lease sin bil. Alt det praktiske er nemlig ordnet på forhold, og aftalen er helt fast, før man ruller ud i sin nye vogn.

Der findes mange måder at lease på, og man skal selvfølgelig overveje, hvad der bedst kan svare sig. Man kan både lease privat, hvor bilen kan bruges i alle sammenhænge, og man kan lease som arbejdsbil, hvilket stiller en del flere krav til brugen af bilen. Derudover er der både mulighed for at lease nye og brugte biler, og det afhænger selvfølgelig af, hvad man prioriterer.

Ingen overraskende udgifter

En stor fordel ved at lease bil er, at der aldrig kommer nogle skjulte eller overraskende udgifter. Der er altså aldrig mulighed for, at du pludselig bliver chokeret over en ekstraregning, du ikke anede, ville være på vej. Hvis man gerne vil have et klart og tydeligt budget, kan det derfor være en fordel at lease, fordi man altid kender udgifterne. Omvendt kan det være en smule dyrere samlet set, fordi man slipper for al besværet.

Find gode leasingaftaler ved at klikke her.

Du kender prisen

Du kender altid prisen på din bil, når du leaser. Du betaler typisk et førstegangsbeløb for at lease bilen, hvorefter ydelsen er ganske fast hver eneste måned. Førstegangsbeløbet afhænger selvfølgelig af, om du leaser en ny eller brugt bil, samt hvilken klasse bilen tilhører. Du kan spare mange penge ved at lease brugte biler, fordi forhandleren risikerer mindre på denne måde. Det giver dig måske mulighed for at vælge en større eller dyrere model, hvis du gerne vil en klasse op. Gør dig disse overvejelser, før du vælger den rigtige bil.

Mindre besvær

Er du træt af regninger fra mekanikeren, bekymringer om service, dato for næste syn og udskiftning af reservedele? Det slipper du heldigvis for, når du leaser, og på den måde er det forbundet med langt mindre besvær at have bil på denne måde. Ulempen er selvfølgelig, at du ikke selv ejer bilen, men hvis du alligevel er træt af forskellige billån, som skal lægges om, når du skifter den ud, så er det måske den rigtige løsning at prøve.

Få råd til mere

Som nævnt giver leasing mulighed for at få råd til dyrere biler, end du måske ville overveje at købe. Du kan køre i en model i en bestemt periode, og så kan du vurdere, om det er pengene værd, eller om du hellere vil gå en klasse ned.

Kør altid efter eget ønske

Du kan altid lave din leasingaftale, som du selv har lyst til. Det betyder groft sagt, at du selv kan aftale med forhandleren, hvor langt du må køre i bilen om året, og hvad der ellers skal være af krav til dig som billist.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *