Kør bil med stil

Category : Erhvervelse af bil

Motoren har sagt stop, kollegaerne griner og peger fingre, og alt er efterhånden ved at være fuldstændig forældet ved den. Det er trættende konstant at skulle slås med den gamle bil, og det fører til mange sure stunder, når hver køretur skal være et problem. Det bliver heller ikke ved med at være lige sjovt, at ens bil er den helt store joke, når man møder op på arbejdspladsen. Nogen gange er nok bare nok, og hvis dette er noget lig den situation, du som læser står i, er det måske ved at være på tide, at du skifter din gamle bil ud med noget, der ikke ligner og kører som om, at den burde blive sendt direkte til skrothandleren.

Vælg en bil, der passer til dig


Du har altså valgt at erkende, at det måske er ved at være på tide, at der skal en ny bil ind i billedet. Herfra er næste skridt at gøre op med dig selv, hvilken type person du er, og hvilken slags bil der passer til de behov og ønsker, du har. Inden du vælger at sende din gamle bil helt ud af billedet, er det en rigtig god ide at finde ud af, hvordan din økonomi ser ud, og om du på stående fod har råd til en ny bil, eller om du skal ud og låne lidt. Det er ikke ligefrem en spændende situation, du kommer til at stå i, hvis du får sagt farvel til din gamle bil for hurtigt. Den er trods alt bedre end ingen bil.

Når du skal vælge bil, er der mange ting, du skal have i tankerne. Du skal for det første vælge en bil, som du økonomisk set kan håndtere. Det nytter ikke noget at købe en bil, som du langt fra har råd til, da det med stor sandsynlighed vil komme til at tynge dig på andre punkter. For det andet skal du finde en bil, der passer til dine behov. Er der kun dig i husholdningen? Eller er I 7? Skal den kunne bruges til erhvervsarbejde? Det er nogle af de spørgsmål, du bør stille dig selv. For er du f.eks. kun dig selv, så er der ingen grund til at købe en bil med plads til 7. På www.suzuki.dk kan du finde lige den bil, du går og drømmer om.

Det helt rigtige udstyr


Der er ingen grund til at købe ny bil, hvis ikke man har mulighed for at køre den med stil. En ny bil skal fejres, og det gøres bedst ved, at man køber noget lækkert tilbehør til sig selv, f.eks. et ur, så man for alvor kan vise sig frem, når man kommer kørende i den nye slæde. Find et ur, der matcher din nye bil, på www.uniwatches.dk.

Med et nyt, lækkert ur på armen og dig bag rattet i en ny, lækker bil, vil dine kollegaer med garanti lukke munden, og du vil med stor sandsynlighed meget oftere have et smil på læben.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Lidt om firmabil

Du har måske en nyopstartet virksomhed og står over for at skulle købe din første firmabil. Det kan også være, at du har en god og solid virksomhed, der trænger til at få skiftet de gamle slidte biler ud med noget nyt og lækkert. Men hvilken firmabil...

Søg efter brugt bil det rigtige sted

Livet er foranderligt og uforudsigeligt. Heldigvis. Denne foranderlig gør, at vi må ændre på vores tilværelse lejlighedsvis. For eksempel kan bilvalget blive sat på en prøve, når der er sker livsforandrelige episoder. Det kan være en familieforøgelse...

Fordele ved leasing

Det er et konstant diskussionsemne blandt bilfanatikere eller personer, der står overfor at skulle have ny bil. Skal den leases, eller skal der købes? Det er det store spørgsmål, og det er svært at komme med et endegyldigt svar, eftersom der er forde...