Fordele ved leasing0 Comment

Det er et konstant diskussionsemne blandt bilfanatikere eller personer, der står overfor at skulle have ny bil. Skal den leases, eller skal der købes? Det er det store spørgsmål, og det er svært at komme med et endegyldigt svar, eftersom der er fordele og ulemper ved begge, hvorfor det hele skal afgøres ud fra den situation, personen står i. Har du selv tænkt denne tanke engang, men er du stadig lidt usikker på fordelene ved leasing, så læs med her og få nogle svar.

Slip for de store lån

Når du skal købe bil, er det stort set altid nødvendigt med et lån, men sådan er det ikke ved leasing. Her betaler du typisk et mindre engangsbeløb, hvorefter du blot betaler en ydelse hver måned. Dette betyder, at du ikke skal af med det store engangsbeløb, som du skal, hvis du vælger at købe hele bilen. Hvis du vil købe, er det heller ikke altid sikkert, at du kan låne pengene i banken, da de laver en anden vurdering af din kreditværdighed, end leasingselskabet gør, eftersom du jo skal låne penge til købet af hele bilen. Kort sagt kan det altså være mere passende for din økonomi, hvis du leaser en bil, da det er en mindre løbende ydelse, du skal af med.

Du kommer til at køre en nyere bil

Når du leaser en bil, er det næsten altid nogle nyere biler, du kommer til at køre i. Dette betyder, at du for en mindre ydelse hver måned kan komme til at køre i en bil, der har alt i ekstraudstyr. Dermed kan du se frem til en høj køreglæde, når du befinder dig på landevejen, idet bilerne med alt sandsynlighed kører som en drøm, da de stort set ikke har været brugt. Skal du købe en bil tilsvarende til den, du har leaset, skal du helt sikkert af med mange tusinde kroner, eftersom nye biler typisk har en høj værdi, og det er stort set uanset mærke og model.

Du skal ikke tænke på reparationsudgifter

Når du har din egen bil, skal du huske at budgettere med de udgifter, der kommer til reparation, hvilket godt kan være en del penge. Disse bekymringer skal du ikke have ved leasing, idet reparationsudgifter typisk er dækket af selskabet, der leaser bilerne ud. Endvidere er det en ny bil, du vil køre rundt i, hvorfor risikoen er meget mindre.

Dette er blot nogle af fordelene, og der findes altså mange flere. Synes du, at leasing lyder spændende, så læs mere om det rundt på nettet, hvor du kan finde en masse hjælp, inden du giver dig i kast med det. Har du dog besluttet dig for, at det er vejen frem, så undersøg leasing på Carperformance.dk. De har alt fra luksusbiler til de traditionelle familiebiler – så de har helt sikkert den rette til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *