Hvor finder jeg min næste bil?0 Comment

Der skal ikke være nogen tvivl om, at du har et væld af valgmuligheder i forbindelse med valget af din næste bil. Det er ikke mange danskere, der før i tiden leasede deres biler, da langt de fleste finansierede deres bilkøb gennem banken eller derimod blot via et finansieringsselskab. Sådan forholder det sig dog slet ikke i dag, da der er langt flere danskere, der er begyndt at bevæge sig mod leasing i stedet for et traditionelt køb af en bil, som man gjorde før i tiden – hvad du mener er det bedste er naturligvis op til dig selv.

Der er både fordele og ulemper forbundet med alle typer af finansieringsmuligheder i forbindelse med et bilkøb. Derfor er det også vigtigt, at du selv sørger for at se nærmere på, hvad der er af fordele og ulemper forbundet med at købe din næste bil med et traditionelt lån eller, hvad du derimod mener, at du har af fordele og ulemper forbundet med en form for leasing. Du skal selvfølgelig også være opmærksom på, at der findes flere forskellige typer af leasing på det danske marked, hvorfor du også har mulighed for at vælge forskellige typer af leasing, når du skal have ny bil.

Hvornår giver det mening af lease?

Hvis du har planer om at skulle investere i en relativt dyr bil, så kan det i mange sammenhænge bedst betale sig for dig at lease din kommende bil. Det er naturligvis også ensbetydende med at Audi leasing giver langt bedre mening end f.eks. leasing af en ældre Hyundai el.lign. Det bliver dog mere og mere almindeligt at lease sin bil, hvorfor der eksempelvis også er mulighed for at lease en mindre bil, som eksempelvis en VW UP eller derimod en Peugeot 108. Hvis du har planer om at købe en ældre bil, så giver det bedre mening at købe sammenlignet med at lease.

Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at der findes flere forskellige typer af leasing. Det betyder også, at du blandt andet har mulighed for at gøre brug af både privat og erhvervsmæssig operationel leasing, som er de mest traditionelle typer af leasing. Der er dog særligt én form for leasing, der er begyndt at blive mere og mere populær blandt de danske leasingselskaber, hvilket er flexleasing, der giver dig muligheden for at finansiere bilens registreringsafgift over tid – det er dog hovedsageligt noget, der giver mening i forbindelse med leasing af dyrere biler med en høj registreringsafgift.

Overvej at købe din bil fra en bilauktion

Har du planer om at skulle købe en billig, ældre bil, så kan det være en fordel at finde den på en såkaldt bilauktion i Danmark, da der oftest er mulighed for at spare rigtig mange penge ved at købe en bil fra en sådan auktion – det kræver dog, at du er villig til at følge med i markedet og være klar til at byde, når der kommer en god bil frem på auktion, som du mener er passende for dit vedkommende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *