Det skal du tænke på som ung bilist, når du leder efter forsikring0 Comment

Det er vigtigere end på noget tidspunkt i ens liv, at tænke på hvordan ens penge bliver brugt, når man er ung. Som ung tjener man som regel ikke lige så mange penge, og der skal jo gerne være til sjov og ballade. Samtidig skal man jo helst også have sparet op af de penge der kommer ind for en sjovere fremtidig. Derfor gælder det om at få skåret i alle de triste udgifter, som egentlig ikke giver mere glæde i livet. En af de store udgifter er for mange bilen og dens bilforsikring.

Til at starte med, så gælder det selvfølgelig om at være smart at købe den rigtige bil. En bil som ikke koster for meget, og kan det som en bil nu en gang gerne skal kunne, men du skal også tænke på de faste udgifter som følger med bilen. Her i artiklen vil vi fokusere på det ene punkt, som er ekstra stort, når man er ung og ny i trafikken, nemlig bilforsikringen.

De fleste forsikringsselskaber basere deres priser på forskellige faktorer, og en af dem er alder og erfaring. Her skal man som ny ejer af en bil i de fleste firmaer bevise over 3 år, at man godt kan finde ud af at køre bil, og dermed få noget erfaring før man bliver en såkaldt elitebilist med lavere pris på forsikringen. De første 3 år er derfor også de dyreste, og det modstrider jo lidt at unges økonomi ellers ikke kan håndtere lige så store udgifter som folk der har været på arbejdsmarkedet i mange år. Derfor er det også ekstra vigtigt at tænke sig om allerede inden bilkøbet. Vores råd til dig som er ung og vil spare penge på bilforsikring er derfor følgende.

  • Køb en gammel og billig bil som den første bil. Når du gør dette, så kan du spare penge på to måder nemlig. For det første bliver selve bilforsikringen billigere, når du har en billig bil, men i de fleste tilfælde kan du også helt droppe kaskoforsikringen, og nøjes med en ansvarsforsikring. Det er lovpligtigt at have en ansvarsforsikring, men hvis du har en bil som koster under 20.000 kr, så er det måske ikke lige så nødvendigt at få den forsikret. Efter du har været bilist i 3 år, og kan få billigere bilforsikring, kan du så overveje at investere i en dyre og flottere bil. Du har nu sparet en masse penge på forsikring, som kan bruges på en endnu lækre og sejere bil!
  • Sammenlign for guds skyld en masse forskellige tilbud på forsikringer. Der er kæmpe forskel på hvad de enkelte forsikringsselskaber tager for en bilforsikring. Du kan spare alt fra 500 kr til 10.000 kr ved at vælge at få bilen forsikret det rette sted. Og her er det vel at mærke penge du spare hvert eneste år! Spar pengene op til en fed bil, eller brug dem på noget sjovt. Jeg kender ikke nogle som ikke gerne i en ung alder ikke godt kunne bruge 500 kr ekstra hvert år. Det kræver ikke særlig meget arbejde at få et par tilbud. Du kan eventuelt starte din søgning på forsikring.guru hvor der bliver sammenlignet mange forskellige forsikringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *