Anbefalet regnskabsprogram til køreskoler0 Comment

Vil du gerne have et regnskabsprogram, der kører lige så godt som dine biler? Så kan du have utrolig stor gavn af netop denne artikel. Her vil du nemlig finde hjælp til, hvordan du kan optimere dine regnskaber, således at det hele kører som en velsmurt motor.

Der findes utrolig mange måder, hvorpå man kan lave sine regnskaber. Der findes ingen forkerte måder, så længe man er grundig, dog findes der måder, som er en hel del lettere og mere tidsbesparende end andre.
Én af disse måder er blandt andet gennem Dinero, så hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du gør din hverdag som selvstændig lettere, så kan du læse mere om, hvordan du kan anvende Dinero til at holde regnskab for din køreskole.

Lettere hverdag – gladere kunder

Som kørelærer er det utroligt vigtigt, at man har gode relationer med sine elever. Dette er nemlig et fag, som i høj grad er præget af konkurrence, og de fleste store byer har et væld af køreskoler, som de unge mennesker frit kan vælge imellem.

Herudover så vælger de unge mennesker ofte køreskole efter, hvad andre folk siger om de forskellige køreskoler. Så hvis du gerne vil lokke flere elever til dit næste hold, så kan du med stor fordel sørge for, at din omtale i byen og oplandet er positiv.

Dette kan du blandt andet gøre ved at skabe en lettere hverdag for dig selv, hvor du ikke skal bruge for meget tid og energi på diverse kontoropgaver som for eksempel regnskaber. Hvis du får dette ordnet så let som muligt, så er der nemlig mere energi og tid til at gøre kunderne glade.
En lettere hverdag, som ikke er præget af krævende papirarbejde, kan altså skabe personligt overskud, hvilket i høj grad også kan føre til et økonomisk overskud.

Hvordan fungerer Dinero?

Med Dinero kan du ordne regnskaberne virkeligt hurtigt, og alle opgaver klares ganske nemt. Med dette program kan du for eksempel:

  • Bogføre bilag gennem din telefon
  • Afsende regninger på blot 2 minutter
  • Designe din faktura
  • Slette eller tilrette diverse bilag
  • Sende rykkere
  • Sende til inkasso
  • Tjekke om kunden har modtaget fakturaen

Dette er blot nogle af funktioner, som programmet kan hjælpe dig med. Udover de mange smarte funktioner, så er der en anden essentiel fordel ved at anvende netop denne løsning til dine regnskaber. Det er nemlig virkeligt let, og alle kan finde ud af det.

I næste afsnit vil Dinero bliver sammenlignet med Excel, så hvis du kan genkende dig selv som én af de mange personer, der altid roder rundt og bruger for lang tid på Excel, så kan du med fordel læse med i næste afsnit.

Dinero eller Excel?

Mange vælger at anvende Excel til at lave deres regnskaber, da det er praktisk at opstille diverse elementer i et regneark, da dette giver et let og overskueligt regnskab.
Det er dog langtfra alle, som anvender Excel, som rent faktisk let kommer frem til dette overskuelige regnskab. Dette er blandt andet fordi, at på trods af at Excel er smart, så er det dog kun smart, hvis man er ekspert i programmet, og dette kan tage rigtig lang tid at blive.

Hvis du derimod vælger at lave dine regnskaber i Dinero, så vil oplevelsen og brugervenligheden være en helt anden.
En anden smart funktion, som giver dette program endnu et skub i den rigtige retninger, er, at det kan integreres med andre systemer. Dette kan for eksempel være mobilebetalinger, som bliver mere og mere populære. Derved kan du modtage penge fra dine kunder på MobilePay, og disse penge vil automatisk blive bogført i Dinero.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *