3 gode gaveideer til konen0 Comment

Det kan være noget af en mission at finde den helt rigtige gave til konen – især hvis hun er en kræsen en af slagsen. Der findes er verden fuld af muligheder, og nogle gange kan det føltes som en labyrint at finde frem til den perfekte gave, som vil gøre konen ovenud lykkelig – hvilket jo er det vi alle sammen ønsker når vi giver gaver. De fleste kvinder kan lide blomster og smykker, hvilket de tit får, derfor kan det være godt at variere gaverne lidt. Her får du 3 gode idéer, som du kan bruge til at købe den rigtige gave til konen med.

Neglelak i et virvar af farver

De fleste kvinder elsker at nusse om deres negle, hud og hår, så når du køber neglelak til konen er der en god chance for, at du går hjem med den rigtige gave. Du kan få et spektrum af forskellige farver til kvinden, og det svære kan være at vælge det rigtige mærke og den rigtige farve. Hvilke farver bruger din kone oftest? Kører hun med enkle farver eller er hun til den lidt mere eksperimenterende side? Læg mærke til din kones farvevalg og køb de farver du tror, hun vil kunne lide. Når det kommer til mærker af neglelak findes der et bredt udvalg. Det populæreste lige nu er nok Essie neglelak. Essie er et eksklusivt mærke, som forhandler kvalitetsneglelak.


Hvis din kone er vild med flotte negle kan du også prøve at overraske hende med et sæt til at lave gele negle.

Smukke og lækre klæder til konen

Lækkert og flot tøj er en god gaveidé til enhver kvinde. Tag i din kones yndlingsbutik og få hjælp af ekspedienten. Forklar hvad din kone går op i og følg dine instinkter. Hvis din kone kan se du har gjort dig umage og prøvet, vil hun helt sikkert blive glad – også selvom det er en ups’er med farvevalget. Byttemærke er altid en god sikkerhedsforvaltning.

Hvis du er meget i tvivl om hvilket tøj din kone vil kunne lide, så lyt lidt ekstra opmærksomt til hende ugerne inden gavekøbet, og håb på at hun fortæller om en lækker kjole hun så forleden eller et par lækre bukser som alle på hendes arbejdsplads har købt. Kvinder er gode til at sige implicit hvad de ønsker sig, især op til fødselsdage, juleaften og årsdagen.

Skønhedsprodukter er en sikker vinder

Skønhedsprodukter findes i et stort udvalg af kategorier, hvori der uden tvivl vil være noget til din kone. Du kan købe en ny skøn parfume, en flot læbestift, en lækker creme eller en god shampoo. Her finder du en masse produkter, og der vil helt sikker være noget, som din konen mangler i skabet derhjemme til den personlige pleje. Hvis ikke det er skønhedsprodukter, kan det eventuelt være en ny hårbørste eller en solid føntørre. Du kan altid gå i en butik og spørge ekspedienten om hjælp, hun kan vise dig butikkens nyheder og kommer med gode idéer. Mulighederne er mange og valget er dit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *